Upload uw vaststellingsovereenkomst
Reactie binnen 30 minuten

Gratis controle Vaststellingsovereenkomst

Het is niet altijd even makkelijk als u een vaststellingsovereenkomst ontvangt van uw werkgever. Ten eerste zal dit betekenen dat de werkgever de arbeidsrelatie met u wil beëindigen. In sommige gevallen hebben werknemers ook de voorkeur om de arbeidsovereenkomst te beëindigen en in sommige gevallen juist weer niet. U bent als werknemer echter niet verplicht om te ondertekenen.

Een ontslagsituatie kan veel stress en spanning met zich meebrengen.  Het is van groot belang dat u zich laat bijstaan door een specialist aangezien fouten vaak voor grote problemen kunnen zorgen. Een voorbeeld is dat u geen aanspraak kunt maken op een WW-uitkering en zonder inkomsten komt te zitten.

Vaststellingsovereenkomst en onderhandelen

U kunt zelf onderhandelen met uw werkgever en wij staan dan op de achtergrond en adviseren u bij elke stap, maar vooralsnog wordt het aangeraden om het onderhandelen over te laten aan een specialist. Dit komt omdat onze ontslagrechtjuristen over ruime ervaring beschikken en uw onderhandelingspositie goed kunnen inschatten. Daarnaast zijn er bovendien vaak veel meer voordelen voor u als werknemer te behalen. Denk aan vrijstelling van werk met behoud van salaris, positief getuigschrift, latere einddatum, Veiligstellen WW-uitkering en een hogere ontslagvergoeding. Lees hier meer over de ontslagvergoeding.

Upload uw vaststellingsovereenkomst of mail deze naar info@deontslagrechtjuristen.nl en laat ons met u meedenken. Het is altijd maatwerk waar een persoonlijke service bij hoort. De standaard informatie op het internet schiet vaak tekort, daarom is het belangrijk dat u uw vaststellingsovereenkomst opstuurt. 

Onze gespecialiseerde ontslagrechtjuristen staan u graag bij! Onze dienstverlening is voor werknemers geheel gratis. De kosten voor juridische bijstand komen voor rekening van uw werkgever, lees hier meer. 

Upload hier uw vaststellingsovereenkomst voor de gratis controle

Wij kunnen de onderhandelingen en communicatie geheel voor u overnemen.

Gratis controle vaststellingsovereenkomst

U krijgt een vaste jurist die u bijstaat en uw aanspreekpunt is.

Wij zijn doelgericht en zorgen voor menselijke en persoonlijke service.