Onderhandelen met uw werkgever

Onze ontslagrechtjuristen zijn gespecialiseerd in het onderhandelen met uw werkgever

Een vrijblijvende en gratis controle

Als de werkgever van plan is om middels een vaststellingsovereenkomst de arbeidsrelatie met u te beëindigen is het belangrijk dat u zich laat bijstaan door een van onze juristen. De ontslagrechtjuristen zijn gespecialiseerd op het gebied van het ontslagrecht en het onderhandelen met uw werkgever. De werkgever weet dat de eerste versie die u ontvangt een concept is en u een tegenvoorstel kunt doen. U hoeft dus niet akkoord te gaan met alle punten die zij hebben opgenomen in de vaststellingsovereenkomst. 

Laat dan ook uw vaststellingsovereenkomst controleren door één van onze ervaren juristen. Upload uw vaststellingsovereenkomst of mail ons voor extra vragen. 

Behaal voordeel door te onderhandelen met uw werkgever

Haal uw voordeel door uw onderhandelingspositie door ons te laten bepalen en ons te laten onderhandelen. In sommige gevallen staat u er juridisch veel sterker voor dan u zelf denkt. De werkgever kan doen lijken alsof dit niet het geval is. Het gebeurt in de praktijk en soms wordt er zelfs druk uitgeoefend op de werknemer om de vaststellingsovereenkomst snel te ondertekenen. Het is gebruikelijk om af te spreken met uw werkgever dat u hiervoor 7 of zelfs 14 werkdagen nodig heeft. Laat u niet misleiden en onderteken niet zomaar het concept. Wij kunnen vanuit uw onderhandelingspositie in veel gevallen in uw voordeel een hogere transitievergoeding uitonderhandelen en bijvoorbeeld exact voor u bepalen wat de eindafrekening omvat. Dit is maatwerk en onze specialiteit.

nooit geschoten is altijd mis, laat ons daarom onderhandelen met uw werkgever voor een betere vaststellingsovereenkomst.

Gratis een juridische check

Wij controleren de vaststellingsovereenkomst op alle punten zodat deze juridisch klopt. Wij doen dit gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen uitgebreid advies ontvangen en zelf een tegenvoorstel doen dan is dit uiteraard ook mogelijk. 

Wie doet het tegenvoorstel bij het onderhandelen met uw werkgever?

Het is gebruikelijk om het onderhandelen over te laten aan een ontslagrecht specialist. U kunt u ook goed laten adviseren en uiteindelijk het tegenvoorstel zelf doen, maar neem altijd eerst contact op met een van onze gespecialiseerde juristen. Het is van belang dat de vaststellingsovereenkomst voldoet aan de juridische vereisten zodat u bijvoorbeeld een WW-uitkering kunt aanvragen. U heeft misschien stress en ervaart het als iets naars waardoor u er snel vanaf wilt zijn. 

Wij kunnen de onderhandelingen geheel voor u overnemen en u hierin bijstaan. Wij zorgen ervoor dat uw rechten worden gewaarborgd en het tegenvoorstel in uw voordeel is opgesteld. De werkgever zal namelijk in het concept (de eerste versie) in eigen voordeel werken. De werkgever kan hierin ook fouten maken en die u misschien ook niet opvallen. 

Stuur ons uw vaststellingsovereenkomst. Upload het document hier of mail naar info@deontslagrechtjuristen.nl en wij controleren uw vaststellingsovereenkomst. Wij nemen bij ontvangst van uw vaststellingsovereenkomst binnen 30 minuten contact met u op.

Upload hier uw vaststellingsovereenkomst voor de gratis controle

Ruime ervaring in onderhandeling met uw werkgever voor het maximale resultaat

Wij onderhandelen met uw werkgever in alle werkgebieden

Behaal het maximale uit uw ontslag!

Hogere ontslagvergoeding mogelijk