Vaststellingsovereenkomst laten controleren | Vrijblijvend

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen van uw werkgever? Laat uw vaststellingsovereenkomst gratis door een van onze gespecialiseerde ontslagrechtjuristen controleren zodat u weet waar u aan toe bent. U kunt gratis en vrijblijvend contact met ons opnemen en uw vaststellingsovereenkomst opsturen voor een gratis controle op alle juridische punten

Gratis controle vaststellingsovereenkomst! Binnen 30 minuten reactie!

Uw vaststellingsovereenkomst laten controleren

Gratis check vaststellingsovereenkomst

Heeft u van uw werkgever een vaststellingsovereenkomst ontvangen?  Dan is het van groot belang dat u nog niet direct tot ondertekening overgaat. Mocht u wel al hebben ondertekend, dan heeft u een bedenktermijn van 14 dagen om hier op terug te komen. Net als bij andere juridische contracten is het belangrijk dat u weet wat u ondertekent. Een vaststellingsovereenkomst kunt u daarom laten controleren door gespecialiseerde juristen op het gebied van ontslagrecht.

Tijdens het controleren van de vaststellingsovereenkomst zal de arbeidsrechtjurist nagaan of de vaststellingsovereenkomst voldoet aan alle juridische vereisten zodat u bijvoorbeeld uw recht op een WW-uitkering niet verliest en of de einddatum in acht is genomen. Een vaststellingsovereenkomst laten controleren is van groot belang omdat de werkgever niet altijd alles correct opneemt in de vaststellingsovereenkomst en vaak in eigen belang handelt.

Een vaststellingsovereenkomst laten controleren, wat houdt het in?

Een controle van een vaststellingsovereenkomst is het beoordelen of de juiste juridische punten staan opgenomen in de vaststellingsovereenkomst. Daarnaast moet het tijdens de controle ook blijken dat alles tekstueel goed staat beschreven. Een kleine fout in de vaststellingsovereenkomst kan ervoor zorgen dat u bijvoorbeeld geen aanspraak kunt maken op een WW-uitkering bij het UWV.

Naast de complete juridische controle van de vaststellingsovereenkomst bespreken wij met u ook eventuele vervolgmogelijkheden met ons advies.

Onze juristen zijn gespecialiseerd in ontslag- en vaststellingsovereenkomsttrajecten, waarbij altijd de complete vaststellingsovereenkomst op alle juridische punten wordt gecontroleerd door een specialist. Dit is uiteraard in uw voordeel aangezien een werkgever fouten kan maken bij het opstellen van de vaststellingsovereenkomst.

Een controle zorgt ervoor dat uw rechten als werknemer worden gewaarborgd en het maximale eruit gehaald kan worden. Laat uw vaststellingsovereenkomst daarom altijd controleren door onze vaste ontslagjuristen, zodat u zeker weet waar u aan toe bent.

Werkwijze vaststellingsovereenkomst controleren

Stap 1: Upload of mail uw vaststellingsovereenkomst.

Stap 2: Wij nemen binnen 30 minuten telefonisch of per e-mail contact met u op.

Stap 3: Ontvang geheel gratis en vrijblijvend een uitgebreide juridische controle met advies. 

Stap 4: Wenst u een betere regeling of moet de vaststellingsovereenkomst worden aangepast, dan bespreken wij de vervolgmogelijkheden met u

De standaard informatie op het internet schiet vaak tekort, daarom is het belangrijk dat u uw vaststellingsovereenkomst laat beoordelen door onze vaste ontslagjuristen. 

Vaststellingsovereenkomst controleren? Hoe gaat dat in werking?

Bij De Ontslagrechtjuristen kunt u uw vaststellingsovereenkomst controleren, kosteloos. U hoeft geen eigen bijdrage te betalen. De vaststellingsovereenkomst wordt gratis voor u gecontroleerd door een ervaren jurist ontslagrecht.

Het is van groot belang dat u zich laat bijstaan door een jurist aangezien fouten vaak voor grote problemen kunnen zorgen. Een voorbeeld is dat u geen aanspraak kunt maken op een WW-uitkering en zonder inkomsten komt te zitten.

De werkgever wordt in veel gevallen ook bijgestaan door een jurist en als werknemer is de gratis controle van uw vaststellingsovereenkomst van groot belang.

Vaak valt er ook meer te halen uit uw ontslagsituatie. Bespreek deze mogelijkheden vandaag nog met onze ontslagjuristen.

De juridische punten controleren

Wellicht zal tijdens de controle van uw vaststellingsovereenkomst uw recht op een WW- uitkering het grootste punt zijn. Er zijn meer juridische punten die door ons worden gecontroleerd. Denkt u hierbij aan de einddatum, de hoogte van de ontslagvergoeding, de wettelijke opzegtermijn, pensioen en een positief getuigschrift.

Het laatste kan van belang zijn als u elders in dienst wilt treden. Dit dient ook in de vaststellingsovereenkomst te zijn opgenomen. Tijdens de juridische controle van de vaststellingsovereenkomst checken wij deze punten en nog meer. 

Vaststellingsovereenkomst laten controleren bij ziekte

Het UWV vraagt om uw vaststellingsovereenkomst en wanneer er uitkomt dat u ziek uit dienst bent gegaan is dat een financiële benadeling. U loopt dan het risico dat het UWV geen uitkering zal toekennen.

Het is niet onmogelijk om een vaststellingsovereenkomst bij ziekte te ondertekenen, echter hier zijn risico’s aan verbonden. Het is van groot belang dat eerst uw vaststellingsovereenkomst laat controleren en uw situatie bespreekt met één van onze ontslagjuristen.

Vaststellingsovereenkomst controleren kosten

Het is niet altijd even makkelijk als u een vaststellingsovereenkomst van uw werkgever ontvangt. Ten eerste zal dit betekenen dat de werkgever de arbeidsrelatie met u wil beëindigen.

In sommige gevallen hebben werknemers ook de voorkeur om de arbeidsovereenkomst te beëindigen en in sommige gevallen juist weer niet. U bent als werknemer echter niet verplicht om te ondertekenen.

Juridisch advies inwinnen kan bij ons en wij controleren uw vaststellingsovereenkomst gratis en kosteloos. Bij ons betaalt u ook geen eigen bijdrage. 

Gratis advies vaststellingsovereenkomst door jurist ontslagrecht

Onze dienstverlening is voor u als werknemer 100% gratis. Het is gebruikelijk in dit soort trajecten dat werkgevers een budget ter beschikking stellen voor juridische kosten. Vaak staat dit al opgenomen in de vaststellingsovereenkomst. Staat er geen budget voor juridische kosten in de vaststellingsovereenkomst en wenst u een betere regeling, dan kan een budget voor juridische kosten ook besproken worden met uw werkgever. U heeft sowieso geen kosten!

Wij vertrouwen op de sterke onderhandelingstactiek van onze juristen. Op deze manier maakt u geen juridische kosten, maar wordt u in het ontslagtraject wel bijgestaan door een ervaren jurist voor eerlijk ontslag.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op per mail via info@deontslagrechtjuristen.nl of het bovenstaande formulier. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via 06-83582436

Upload hier uw vaststellingsovereenkomst voor de gratis controle

Behaal het maximale uit uw ontslagsituatie!

Binnen 30 minuten reactie

Ontvang 100% gratis uitgebreid advies

Wij zorgen voor eerlijk ontslag!

Jarenlange praktijkervaring op het gebied van ontslag

Een VSO Check door onze vaststellingsovereenkomst jurist.

Upload uw vaststellingsovereenkomst of mail deze naar info@deontslagrechtjuristen.nl en laat ons met u meedenken. Het is altijd maatwerk waar een persoonlijke service bij hoort. De standaard informatie op het internet schiet vaak tekort, daarom is het belangrijk dat u uw vaststellingsovereenkomst opstuurt. 

Onze gespecialiseerde vaststellingsovereenkomst juristen staan u graag bij! Onze dienstverlening is voor werknemers geheel gratis. De kosten voor juridische bijstand komen voor rekening van uw werkgever.

Binnen 30 minuten reactie

Ontvang 100% gratis uitgebreid advies

Jarenlange praktijkervaring op het gebied van ontslag

Behaal het maximale uit uw ontslagsituatie!

Wij zorgen voor eerlijk ontslag!

Veel gestelde vragen

Wij doen een juridische controle op de vaststellingsovereenkomst die u heeft ontvangen van uw werkgever. Dit is namelijk van groot belang aangezien de vaststellingsovereenkomst aan bepaalde juridische eisen moet voldoen om bijvoorbeeld een WW- uitkering te kunnen aanvragen of om een juiste ontslagvergoeding te ontvangen.

Het is ook belangrijk dat wij voor u uitzoeken tijdens de controle van uw vaststellingsovereenkomst of u vrijgesteld kan worden van werk en ergens opnieuw kan starten zonder problemen. Het kan namelijk zijn dat wij tijdens de controle van de vaststellingsovereenkomst opmerken dat er in uw arbeidsovereenkomst een studiekostenbeding of een concurrentiebeding is opgenomen.

Dit zijn juridisch belangrijke punten die wij voor u kunnen controleren, zodat u zeker weet dat het goed afgesloten kan worden. In de praktijk gaat het vaak genoeg mis. Zo lang u de vaststellingsovereenkomst door ons laat controleren, kunt u ervan uitgaan dat u in uw recht staat.

De juridische controle van uw vaststellingsovereenkomst is bij ons inderdaad gratis. Wij vinden het belangrijk dat wij werknemers goed kunnen bijstaan tijdens ontslag met wederzijds goedvinden middels een vaststellingsovereenkomst. Wij geven u juridisch advies en kunnen voor u onderhandelen met uw werkgever. Wij sturen de factuur rechtstreeks naar de werkgever als zij akkoord gaat met de juridische vergoeding die in de praktijk zeer gebruikelijk is en wij vertrouwen op onze goede onderhandelingstechniek.

Voor u is de juridische controle van uw vaststellingsovereenkomst gratis.

Een vaststellingsovereenkomst wordt opgesteld door uw werkgever en bevat juridische punten. Het is belangrijk dat de juridische punten kloppen aangezien u door een kleine tekstuele fout al uw kans kan verspillen op het aanvragen van een WW- uitkering. Dit kan grote financiële gevolgen hebben. Onze juristen kunnen tijdens de controle van uw vaststellingsovereenkomst goed uw onderhandelingspositie inschatten en daardoor is een ervaren jurist van groot belang.

Onze ervaren ontslagrecht juristen zijn op de hoogte van de nieuwe wet- en regelgeving omtrent ontslagrecht. Uw werkgever zal ook gebruik maken van een jurist en daardoor kan uw positie toch zwakker zijn zonder een jurist. Wij adviseren daarom om uw vaststellingsovereenkomst door ons te laten controleren voordat u het ondertekent.

Een belangrijk aspect wat wij tegenkomen bij de controle van uw vaststellingsovereenkomst is de ontslagvergoeding. Er is een standaard berekening voor de ontslagvergoeding, maar er is altijd over te onderhandelen. De hoogte van uw ontslagvergoeding is naast waar u wettelijk recht op heeft dus ook gebaseerd op uw onderhandelingspositie.

Onze gespecialiseerde ontslagrecht juristen kunnen tijdens de controle van de vaststellingsovereenkomst en aan de hand van uw verhaal inschatten wat uw onderhandelingspositie is. Dit betekent dat u er soms sterker voorstaat dan u zelf denkt en daardoor een hogere ontslagvergoeding kunt voorstellen.

Onze juristen kunnen een tegenvoorstel voor u opstellen en versturen en op deze manier onderhandelen. De onderhandelingen vinden meestal ook telefonisch plaats met de werkgever. Er is vaak meer mogelijk dan alleen een controle van de vaststellingsovereenkomst. Laat ons voor u onderhandelen en wij nemen op deze manier ook uw stress weg. Wij zijn sterk in het onderhandelen met de werkgever en het lukt in veruit de meeste gevallen om een hogere ontslagvergoeding uit te onderhandelen. 

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen van uw werkgever? Laat uw vaststellingsovereenkomst controleren op alle juridische punten door een van onze ontslagrecht juristen. U mag bijvoorbeeld niet ziek zijn als u de vaststellingsovereenkomst ondertekend.

Een vaststellingsovereenkomst wordt gebruikt bij ontslag met wederzijds goedvinden. Dit betekent dat als u nog ziek bent, het niet verstandig is om de vaststellingsovereenkomst te ondertekenen. Uw werkgever is namelijk wettelijk verplicht om het loon door te betalen.

Tekent u toch een vaststellingsovereenkomst zonder controle, dan kan het UWV uw aanvraag voor een WW- uitkering afwijzen en dit kan grote financiële gevolgen hebben.