Over onze juristen

Ons team bestaat uit gespecialiseerde ontslagrechtjuristen met jarenlange ervaring. Wij zijn op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving op het gebied van het ontslagrecht. Het is van groot belang dat u uw vaststellingsovereenkomst laat controleren door een specialist voordat u tot ondertekening overgaat.

Wat doen onze juristen

Onze gespecialiseerde juristen nemen uw zorgen weg

Onze juristen zijn uitsluitend gespecialiseerd in het bijstaan van werknemers tijdens ontslag en beschikken over jarenlange praktijkervaring. Wij zullen de vaststellingsovereenkomst voor u beoordelen op alle juridische punten en u van uitgebreid advies voorzien. 

Wenst u een betere regeling? Wij zullen dan samen met u uw mogelijkheden en onderhandelingspositie vaststellen. Ook is het mogelijk om de onderhandeling geheel uit handen te geven en dit door één van onze juristen te laten doen. De wens van de klant staat bij ons voorop. Communiceert u liever zelf met uw werkgever, dan kunnen wij u op de achtergrond van juridisch advies voorzien. Zo weet u zeker dat u in uw recht staat en waar u aan toe bent.

De praktijk leert echter wel dat het verstandiger is om de onderhandelingen over te laten aan een gespecialiseerde ontslagrechtjurist om op die manier het maximale te behalen uit uw ontslagsituatie.

Upload of mail uw vaststellingsovereenkomst voor de gratis juridische controle met uitgebreid advies.

Het is altijd maatwerk en daarom is het van belang om juridisch advies in te winnen voordat u tot ondertekening overgaat. Mocht u wel al een vaststellingovereenkomst hebben ondertekend, maar twijfelt u? Dan kunt u alsnog binnen 14 dagen de vaststellingsovereenkomst ontbinden.

Heeft uw werkgever u niet op de hoogte gebracht van de wettelijke bedenktermijn? Dan kunt u zelfs na 21 dagen de vaststellingsovereenkomst nog ontbinden. 

01

Professioneel en menselijk

02

Duidelijkheid

03

Doelgericht

Onze juristen hebben jarenlange ervaring

Door het bijstaan van talloze werknemers tijdens ontslag hebben wij jarenlange ervaring opgedaan en weten wij hoe het in de praktijk werkt. Werkgevers zullen de eerste versie van de vaststellingsovereenkomst in de meeste gevallen in uw nadeel opstellen.

Op basis van onze praktijkervaring weten onze gespecialiseerde ontslagrechtjuristen het beste resultaat te bereiken voor werknemers tijdens ontslag. Indien u dat wenst, dan kunnen wij u helpen met het doen van een tegenvoorstel aan de hand van uw juridische positie. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een hogere ontslagvergoeding, latere einddatum met extra maandsalarissen en vrijstelling van werk met behoud van salaris. Alleen een uitgebreide juridische controle, zodat u zeker weet dat u WW-uitkering kunt aanvragen bij het UWV is ook mogelijk. 

Onze juristen staan altijd voor u klaar

Persoonlijke service

vaststellingsovereenkomst gratis controle

Duidelijkheid en een vaste jurist uit ons team

U krijgt een vaste jurist toegewezen die uw vaste aanspreekpunt is totdat uw dossier gesloten kan worden. Zo weet u zeker dat uw persoonlijke jurist op de hoogte is van uw situatie. Wij vinden het van belang dat er duidelijkheid voor u is, zodat u weet wat u kunt verwachten en waar u aan toe bent. 

U krijgt een vaste jurist toegewezen

100% gratis bijstand en uitgebreid juridisch advies

Wij helpen u snel en effectief

Klanttevredenheid
97%
Hogere ontslagvergoeding
96%
WW- uitkering veilig
100%

Gratis controle vaststellingsovereenkomst door onze juristen

Vraag nu de gratis controle met uitgebreid advies aan!