Arbeidsconflict en ontslagvergoeding

Is er sprake van een arbeidsconflict en heeft u een vaststellingsovereenkomst gekregen van uw werkgever? Teken nooit direct en laat u adviseren door onze gespecialiseerde ontslagrechtjuristen. Upload of mail uw vaststellingsovereenkomst voor een gratis controle en juridisch advies.

Juridische hulp arbeidsconflict

Als er sprake is van een verstoorde arbeidsrelatie dan is de relatie tussen u en uw werkgever zodanig verstoord dat het langer uitzitten van de arbeidsovereenkomst voor beide partijen niet wenselijk is. Zit u in deze situatie en zoekt u juridische hulp in een arbeidsconflict, dan bent u bij ons bij het juiste adres. 

Neem contact met ons op en mail of upload uw vaststellingsovereenkomst voor een gratis controle en juridisch hulp arbeidsconflict. Ook in dit soort gevallen kunt u vaak een hogere ontslagvergoeding uit onderhandelen. Onze ontslagrecht juristen kunnen u juridische hulp bieden tijdens een arbeidsconflict.

Disfunctioneren

Is er volgens uw werkgever sprake van disfunctioneren en heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Upload of mail uw vaststellingsovereenkomst direct! Het is in dit soort gevallen niet alleen belangrijk dat u er op tijd bij bent, maar ook dat u wordt bijgestaan door een gespecialiseerde ontslagrecht jurist en juridische hulp bij een arbeidsconflict krijgt. In de meeste gevallen is er helemaal geen sprake van disfunctioneren en beschikt uw werkgever juridisch gezien niet over een redelijke grond om de arbeidsovereenkomst te beëindigen. Dit betekent namelijk dat u een sterke onderhandelingspositie heeft. Onze juristen kunnen dit goed voor u beoordelen, zodat u een betere regeling kunt krijgen.

Arbeidsconflict ontslagvergoeding

Heeft u in dit geval alsnog de voorkeur om een vaststellingsovereenkomst overeen te komen? Laat dan één van onze juristen uw vaststellingsovereenkomst gratis controleren op alle juridische punten. Wij geven u een juridisch advies voor arbeidsconflicten. Tijdens een arbeidsconflict kan het zijn dat u een sterke onderhandelingspositie heeft en dit heeft invloed op de hoogte van uw ontslagvergoeding. In de meeste gevallen kan er in dit soort situaties, tijdens een arbeidsconflict een hogere ontslagvergoeding worden uitonderhandeld. Maak hier gebruik van.

Ziekte wegens conflict

Heeft u zich ziek gemeld wegens een arbeidsconflict of bent u van plan om uzelf ziek te melden? Laat u allereerst adviseren voordat u stappen onderneemt. Tijdens ziekte kunt u een vaststellingsovereenkomst overeenkomen met uw werkgever. Hier zitten echter wel wat risico’s aan verbonden, denk aan risico’s om uw recht op de WW-uitkering te verliezen. Laat onze juristen voor uw belangen opkomen en het contact met uw werkgever geheel overnemen, zodat u met zekerheid weet waar u aan toe bent. Op deze manier kunt u zich focussen op uw herstel en wordt u tegelijkertijd bijgestaan door een ervaren ontslagrecht jurist. Op deze manier haalt u het maximale uit uw situatie!

Gratis check vaststellingsovereenkomst met uitgebreid advies

Neem vrijblijvend en gratis contact op met onze ontslagrecht juristen voor juridische hulp bij een arbeidsconflict. Als u een sterke onderhandelingspositie heeft kunnen onze juristen ervoor zorgen dat uw ontslagvergoeding hoger wordt bij een arbeidsconflict. Binnen 30 minuten zal er per e-mail of telefonisch contact met u worden opgenomen. Uw vaststellingsovereenkomst zal volledig worden gecontroleerd en onze juristen zullen u van uitgebreid advies voorzien.

Upload hier uw vaststellingsovereenkomst voor de gratis controle

Gratis een juridische check

Wij kunnen de onderhandelingen overnemen

Hogere ontslagvergoeding

WW-uitkering veilig