Gratis controle vaststellingsovereenkomst
Contact binnen 30 minuten

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen van uw werkgever? Laat uw vaststellingsovereenkomst gratis door een van onze gespecialiseerde ontslagrechtjuristen controleren zodat u weet waar u aan toe bent. U kunt gratis en vrijblijvend contact met ons opnemen en uw vaststellingsovereenkomst opsturen voor een gratis controle op alle juridische punten

Kom in contact met onze juristen voor een gratis controle Vaststellingsovereenkomst

Het is van groot belang dat u de vaststellingsovereenkomst juridisch laat controleren door een specialist, omdat u wil weten waar u aan toe bent. Daarnaast sluit u op deze manier alle risico’s uit en behaalt u bovendien het maximale uit uw vaststellingsovereenkomst.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontslagrecht en wij kunnen u bijstaan. U kunt gratis en vrijblijvend contact met ons opnemen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Onze juristen kunnen u uitgebreid juridisch advies geven en bijstaan of de onderhandelingen met uw werkgever volledig van u overnemen. Lees hier meer over de onderhandelingen met uw werkgever.

Hoe werkt het?

Om te beginnen kunt u uw vaststellingsovereenkomst allereerst uploaden op onze website of mailen naar info@deontslagrechtjuristen.nl  

Wij nemen binnen 30 minuten per e-mail of telefonisch contact met u op voor een gratis intake, waarin u een nadere toelichting kan geven. Vervolgens controleren wij uw vaststellingsovereenkomst uitgebreid op alle juridische punten. Bovendien krijgt u een vaste ontslagrechtjurist toegewezen. Aan de hand van uw wens en doel zal uw jurist u van uitgebreid juridisch advies voorzien. 

Verder zullen wij indien u daar behoefte aan heeft ook de vervolgmogelijkheden met u bespreken voor een betere regeling met bijvoorbeeld een hogere ontslagvergoeding, maar denk bijvoorbeeld ook aan vrijstelling van werk met behoud van salaris, een positief getuigschrift en een latere einddatum met extra maandsalarissen. De ontslagrechtjurist kan het contact met uw werkgever ook geheel overnemen, maar elke stap die wij zetten zal met uw goedkeuring en in overleg zijn met u! 

100% Gratis controle vaststellingsovereenkomst. Waarom gratis?

In de meeste gevallen wordt er een vergoeding voor juridische bijstand door uw werkgever ter beschikking gesteld in de vaststellingsovereenkomst of kan dit worden uitonderhandeld. Werkgevers hebben hier een potje voor en vaak staat dit ook opgenomen in uw vaststellingsovereenkomst. Is er tot slot overeenstemming bereikt dan sturen wij vervolgens de factuur rechtstreeks naar uw werkgever.  Op deze manier maakt u als werknemer geen kosten voor juridische bijstand, maar wordt u tegelijkertijd wel bijgestaan door een ervaren ontslagrechtjurist voor eerlijk ontslag.

Lees hier meer over de onderhandelingen over de vaststellingsovereenkomst

Actief in heel Nederland en in alle werkgebieden!

Dreigt ontslag of heeft u al een vaststellingsovereenkomst ontvangen en heeft u een ervaren ontslagrechtjurist nodig in Nederland? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op. Onze gespecialiseerde ontslagrechtjuristen zijn actief in heel Nederland en in alle werkgebieden. Laat u vooral niet onder druk zetten door uw werkgever en onderteken nooit zomaar een vaststellingsovereenkomst. Kom eerst in contact met uw vaste jurist en laat u eerst adviseren over uw rechten en uw juridische positie, want alleen zo kunt u weten waar u aan toe bent.

Upload hier uw vaststellingsovereenkomst voor de gratis controle

Binnen 30 minuten reactie

Behaal het maximale uit uw ontslagsituatie!

Wij zorgen voor eerlijk ontslag!

Ontvang 100% gratis uitgebreid advies

Jarenlange praktijkervaring op het gebied van ontslag